Welkom op de site van Vormetal O&W-Vlaanderen

3luik

 

Via de media werd u intussen geïnformeerd met betrekking tot de richtlijnen die vanuit onze overheid genomen werden met betrekking tot het voorkomen van de verspreiding van het corona-virus.

Wij worden geconfronteerd met een hoge graad van annuleringen, bezorgdheid vanuit bedrijven en werknemers, lesgevers die zelf annuleren,… . Verder zijn er ook een aantal logistieke redenen (sluiting van ons restaurant,…) die ons ook laten beslissen om onze opleidingen te annuleren.

Alle klassikale opleidingen werden geannuleerd tot en met 01/09/2020.

Alle data zullen opnieuw ingepland worden op een later nog te bepalen tijdstip, we houden u hiervan sowieso op de hoogte.

Bij deze wensen wij u te informeren over onze mogelijke alternatieven van niet-klassikale opleidingen: onze e-learning opleidingen en webinars.

Heb je nog vragen?  Voor algemene info rond het coronavirus verwijzen we je graag door naar deze website van de FOD Volksgezondheid.

Heb je een concrete vraag voor ons? Contacteer ons.

 

Vormetal O&W-Vlaanderen vzw is het opleidingsfonds voor de bedienden uit de metaalverwerkende industrie van Oost- en West-Vlaanderen (PC 209).

Vormetal staat in voor de organisatie, de promotie en de financiering van elke vorm van opleiding van haar doelpubliek om op die manier continuïteit van tewerkstelling te helpen verzekeren.

De metaalverwerkende nijverheid telt, in Oost- en West-Vlaanderen samen, meer dan 1 200 bedrijven en vertegenwoordigt hiermee bijna 18 922 bedienden. De sector telt verschillende deelactiviteiten: metalen en materialen, metaalproducten, kunststoffen, mechanica en mechatronica, elektrotechniek en elektronica, automobiel, lucht- en ruimtevaart, defensie en veiligheid,... .

 

Nieuw !!!

Vanaf heden kunnen wij u een aanbod voorleggen waarbij de metaalfondsen arbeiders en bedienden uit Oost- en West-Vlaanderen de handen in elkaar slaan en u een gezamenlijk aanbod presenteren.

De inhouden van de opleidingen aangeboden door VORMETAL O&W-Vlaanderen, TOFAM O-Vl. en TOFAM W-Vl. kan u nalezen op onze respectievelijke websites, ook inschrijven gebeurt via deze websites.