Welkom op de site van Vormetal O&W-Vlaanderen

3luikVormetal O&W-Vlaanderen vzw is het opleidingsfonds voor de bedienden uit de metaalverwerkende industrie van Oost- en West-Vlaanderen (PC 209).

Vormetal staat in voor de organisatie, de promotie en de financiering van elke vorm van opleiding van haar doelpubliek om op die manier continuïteit van tewerkstelling te helpen verzekeren.

De metaalverwerkende nijverheid telt, in Oost- en West-Vlaanderen samen, meer dan 1 200 bedrijven en vertegenwoordigt hiermee bijna 18 922 bedienden. De sector telt verschillende deelactiviteiten: metalen en materialen, metaalproducten, kunststoffen, mechanica en mechatronica, elektrotechniek en elektronica, automobiel, lucht- en ruimtevaart, defensie en veiligheid,... .

 

Nieuw !!!

Vanaf heden kunnen wij u een aanbod voorleggen waarbij de metaalfondsen arbeiders en bedienden uit Oost- en West-Vlaanderen de handen in elkaar slaan en u een gezamenlijk aanbod presenteren.

De inhouden van de opleidingen aangeboden door VORMETAL O&W-Vlaanderen, TOFAM O-Vl. en TOFAM W-Vl. kan u nalezen op onze respectievelijke websites, ook inschrijven gebeurt via deze websites.