Afdrukken

Taaltrainingen via internet !

Wil je je kennis van een vreemde taal verbeteren, maar komt het er niet van ? Je hebt het gewoon te druk ? Je kunt je moeilijk vrijmaken voor een opleiding van een halve, laat staan een ganse dag ? Of je hebt absoluut geen zin in tijdrovende en soms verre verplaatsingen naar een opleidingslokaal ? Lang op voorhand plannen lukt niet ? Je wil snel je niveau verbeteren, maar je vindt geen aanbod dat op korte termijn van start gaat ? Je zoekt een opleiding, die specifiek rekening houdt met jouw noden ? Moeilijk te vinden ?

En het mag niet teveel kosten … ?

Al eens e-learning overwogen ?

Bij het opleidingsfonds van je sector kun je terecht voor een kosteloos aanbod aan kwaliteitsvolle internetopleidingen! Het aanbod werd verruimd met een aantal vernieuwende taalopleidingen.

Vernieuwende taalopleidingen, want:

Wat kun je zoal volgen ?

Het aanbod bestaat uit drie formules voor 4 talen: Frans, Engels, Duits en Nederlands.

Er is o.a. gezorgd voor een aangename, interactieve werkomgeving met verschillende mogelijkheden om door de leerstof te gaan, o.a. via een gepersonaliseerd traject (waarbij de computer een selectie maakt van modules op basis van de antwoorden op een korte kennistest) of via een lijst van "veel gestelde vragen" over hoe je iets kan doen ("Hoe kan ik ... ").